Home » Over ons

v.l.n.r. Marinel, Madeleine, Jeanne, Emmilyna

Over ons

Wij Madeleine, Jeanne, Emmilyna, Marinel. Vier vriendinnen die de uitdaging aangingen om de jurk te ontwerpen waar iedere vrouw van droomde. Maar hoe moesten we dat gaan aanpakken? We dachten zo aan onze eigen kledinglijn te openen met de naam FaBuLouS. Wij willen dat iedere vrouw/dame/tiener/meisje kunt stralen op de dag waarop jij hoort te stralen. Dit konden wij mogelijk maken door ons speciaal product de 'trouwjurk van FaBuLouS' het is een jurk ontworpen op de 4 basis kenmerken van FaBuLouS. de F van Fashion, de B van Breath, de L van Look, de S van Smell.

 

Persoonlijk:

Jeanne van der Endt  14 jaar oud, wonende te Yerseke. Mijn doel: De droomjurk zo te laten schitteren en te laten maken en het design van onze eigen winkel FaBuLouS.

Madeleine Nieuwenhuijse 14 jaar oud, wonende te Waarde. Mijn doel: Om de tactiek van de jurk zo juist te maken dat het lijkt op een droom en er alleen maar verder in komen.

Emmilyna Goud 15 jaar oud, wonende te Waarde. Mijn doel: Speciale aanbiedingen daar komen de vrouwen op af. De leukste en beste zullen zijn in onze eigen jurkenlijn FaBuLouS.

Marinel de Koeijer 14 jaar oud, wonende te Waarde. Mijn doel: Een goede prijs daar moet worden overnagedacht maar de prijs zal alleen maar meevallen zodat u uw droomjurk mee naar huis kunt nemen.